مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,009
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

510
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر شیر سویای غنی شده با امگا-3 و تخمیر شده با بیفیدوباکتریوم لاکتیس بر قند خون، وزن بدن و پروفایل لیپیدی در موش های صحرایی دیابتی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 سابقه و هدف: دیابت ملیتوس یک اختلال شایع اندوکرین است که به وسیله کمبود یا مقاومت به انسولین مشخص می شود. مطالعه حاضر با هدف بررسی تاثیر شیر سویای غنی شده با امگا-3 و تخمیر شده با بیفیدوباکتریوم لاکتیس بر قند خون, وزن بدن و پروفایل لیپیدی در موش های صحرایی دیابتی انجام گرفت.مواد و روشها: موش های صحرایی دیابتی شده به 4 گروه تقسیم شدند. یک گروه نیز به عنوان کنترل سالم در نظر گرفته شد. در طول مدت مداخله, گروه های کنترل سالم و کنترل دیابتی, روزانه 1میلی لیتر آب مقطر و گروه های دیابتی, 1میلی لیتر از هریک از محصولات شیرسویا, شیرسویای پروبیوتیک و شیرسویای پروبیوتیک غنی شده با امگا-3 از طریق گاواژ دریافت نمودند. قند خون و وزن بدن به صورت هفتگی و پروفایل لیپیدی در انتهای مطالعه اندازه گیری شد.یافته ها: در مقایسه 3 گروه تحت درمان با گروه کنترل دیابتی, دریافت هر 3 محصول توانست سطح قند خون, تری گلیسرید و کلسترول تام را به طور معنی داری کاهش دهد (p>0.05), که بیشترین کاهش برای گروه دریافت کننده شیر سویای پروبیوتیک غنی شده با امگا-3 بود. در پایان مطالعه, میزان وزن بدن در هر 3 گروه تحت درمان نسبت به گروه کنترل دیابتی به طور معنی داری افزایش یافت (p>0.05), که میزان افزایش در گروه دریافت کننده شیر سویای پروبیوتیک غنی شده با امگا-3 نسبت به 2 گروه دیگر بیشتر بود.نتیجه گیری: به طور کلی ترکیب شیرسویا, پروبیوتیک ها و امگا-3, احتمالا در کاهش عوارض مرتبط با دیابت موثر می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    محمدی سرتنگ، محسن، مظلومی، سیدمحمد، تنیده، نادر، و رضائیان زاده، عباس. (1393). تاثیر شیر سویای غنی شده با امگا-3 و تخمیر شده با بیفیدوباکتریوم لاکتیس بر قند خون, وزن بدن و پروفایل لیپیدی در موش های صحرایی دیابتی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 9(2)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/409640/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی سرتنگ محسن، مظلومی سیدمحمد، تنیده نادر، رضائیان زاده عباس. تاثیر شیر سویای غنی شده با امگا-3 و تخمیر شده با بیفیدوباکتریوم لاکتیس بر قند خون, وزن بدن و پروفایل لیپیدی در موش های صحرایی دیابتی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛9(2):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/409640/fa

    IEEE: کپی

    محسن محمدی سرتنگ، سیدمحمد مظلومی، نادر تنیده، و عباس رضائیان زاده، “تاثیر شیر سویای غنی شده با امگا-3 و تخمیر شده با بیفیدوباکتریوم لاکتیس بر قند خون, وزن بدن و پروفایل لیپیدی در موش های صحرایی دیابتی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 2، pp. 1–10، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/409640/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا