2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه فارسی
Iranian Food Science and Technology Research Journal
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
بیشتر
بازدید 1736
نسخه انگلیسی
بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانین های زرشک بی دانه (Berberis Vulgaris var Asperma)
فرهادی چیتگر محمد | وریدی محمدجواد | وریدی مهدی | شهیدی فخری
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بازدید 1008
مطالعه خواص ویسکوالاستیک و حرارتی صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum)
حصاری نژاد محمدعلی | رضوی سیدمحمدعلی | کوچکی آرش
بازدید 1750
اثر عصاره رزماری پوشانده شده بر فیلم پلیمری (LDPE) در جلوگیری از فساد کره
تفرشی فائزه | جوانمردداخلی مجید | فهیم دانش مریم
بازدید 918
ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی های فیزیکوشمیایی و حسی فراورده در طول دوره رسیدگی
مرتضوی سیدعلی | میلانی الناز | معین فر مرضیه
بازدید 846
بررسی اثر زیست توده ریزجلبک «Spirulina platensis» بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگی های ریزساختاری ماست
توکلی لاهیجانی سیدامیر | شهیدی فخری | وریدی مهدی | محبی محبت
بازدید 930
استخراج ترکیبات آنتوسیانینی و آنتی اکسیدانی پرچم گل زعفران به کمک فناوری امواج فراصوت
روحانی رکسانه | عین افشار سودابه | احمدزاده ریحانه
بازدید 1285
ارزیابی فاکتورهای موثر در تشکیل نانولیپوزوم های حاوی نایسین با استفاده از روش سطح پاسخ
تیزچنگ سمیرا | صوتی خیابانی محمود | رضایی مکرم رضا
بازدید 634
بررسی اثر مدت زمان نگهداری بر برخی پارامترهای کیفی (فیزیکی و مکانیکی) پرتقال رقم والنسیا
دادور علی اکبر | خجسته پور مهدی | صدرنیا حسن
بازدید 665
سنتز و مطالعه خواص ساختاری، فیزیکی و ضد میکروبی اکسید روی و نانو کامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO) جهت بسته بندی مواد غذایی
قاروی آهنگر الهام | عباس پورفرد محمدحسین | شاه طهماسبی ناصر | خجسته پور مهدی
بازدید 1001
اثرات تیمار ترکیبی 4- هگزیل رزورسینول و اسید سیتریک بر تغییرات کیفی میگوی سفید غربی پرورشی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در انجماد
سیف زاده مینا | خانی پور علی اصغر
بازدید 748
تاثیر دما، غلظت نمک و pH بر خواص ضدلیستریایی نایسین
موسوی میرحسن | شاویسی نسیم
بازدید 819
مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی و هومولون رازک بر استافیلوکوکوس اورئوس، لیستریامونوسیتوژنز، سالمونلا انتریکاو انتروباکتروآئروژنز (مقاله کوتاه پژوهشی)
محمدی ثانی علی | اعظمی مریم | یاورمنش مسعود
بازدید 770