APA:
کپیکوشکی، محمدرضا، خوشگذران آبرس، صادق، و عزیزی، محمدحسین. (1389). اثر نوع آرد, روش انجماد و مدت نگهداری بر کیفیت نان بربری حاصل از خمیر منجمد. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 5(4 (پی در پی 19))، 65-74. SID. https://sid.ir/paper/121223/fa
Vancouver:
کپیکوشکی محمدرضا، خوشگذران آبرس صادق، عزیزی محمدحسین. اثر نوع آرد, روش انجماد و مدت نگهداری بر کیفیت نان بربری حاصل از خمیر منجمد. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛5(4 (پی در پی 19)):65-74. Available from: https://sid.ir/paper/121223/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا کوشکی، صادق خوشگذران آبرس، و محمدحسین عزیزی، “اثر نوع آرد, روش انجماد و مدت نگهداری بر کیفیت نان بربری حاصل از خمیر منجمد،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 4 (پی در پی 19)، pp. 65–74، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121223/fa