APA:
کپیمجذوبی، مهسا، نعمت الهی، زینب، و فرحناکی، عسگر. (1392). تاثیر سبوس گندم تیمار شده به روش هیدروترمال جهت کاهش مقدار اسید فیتیک بر خصوصیات فیزیکی و حسی بیسکوئیت. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(3)، 171-178. SID. https://sid.ir/paper/498769/fa
Vancouver:
کپیمجذوبی مهسا، نعمت الهی زینب، فرحناکی عسگر. تاثیر سبوس گندم تیمار شده به روش هیدروترمال جهت کاهش مقدار اسید فیتیک بر خصوصیات فیزیکی و حسی بیسکوئیت. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(3):171-178. Available from: https://sid.ir/paper/498769/fa
IEEE:
کپیمهسا مجذوبی، زینب نعمت الهی، و عسگر فرحناکی، “تاثیر سبوس گندم تیمار شده به روش هیدروترمال جهت کاهش مقدار اسید فیتیک بر خصوصیات فیزیکی و حسی بیسکوئیت،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 3، pp. 171–178، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/498769/fa