Archive
Year
Volume(Issue)
Issues
Journal Article
Download
انگلیسی Version
بررسی اثر کتیرا بر خواص کیفی کیک اسفنجی
حاج محمدی اعظم | کرامت جواد | حجت الاسلامی محمد | مولوی هومان
علوم و صنایع غذایی ایران
Year:
Volume:
Issue:
Pages:
Citations:
Views:
Downloads:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
more
View 881
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی عصاره سبوس برنج
رئیسی فاطمه | رضوی سیدهادی | حجت الاسلامی محمد | محمدیان مهران
View 922
بررسی ویژگی های حسی و پارامترهای رنگی پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی
خلیلیان صفیه | شهیدی فخری | الهی محمد | محبی محبت
View 575
تاثیر عوامل بصری و اطلاعاتی بسته بندی بر گرایش به خرید مجدد مواد غذایی
موتمنی علیرضا | مرادی هادی | همتی امین | هاشم زاده آناهیتا | مرادی وحید
View 863
مدل سازی و بهینه سازی خصوصیات بافتی سس مایونز کم کالری حاوی زانتان، گوار و نشاسته ذرت پری ژلاتینه به عنوان جانشین چربی
رحمتی نازنین فاطمه | مظاهری تهرانی مصطفی | کوچکی آرش
View 839
بهینه سازی مقاوم فرآیند تولید ماست تغلیظ شده تقلیدی بر پایه روش های موجود در طراحی آزمایش ها و تصمیم گیری چند معیاره
برادران کاظم زاده رضا | سلماس نیا علی | کوهستانی بهنوش
View 479
ارزیابی کارایی روش تیتراسیون فرمل در تعیین میزان ماده خشک بدون چربی شیر در بستنی
شکرفروش سیدشهرام | ابهری خدیجه
View 843
بررسی اثر امولسیفایرهای (E471، داتم و سیترم) و زمان تخمیر نهایی بر کاهش بیاتی و بهبود خواص فیزیکی نان بربری ترکیبی (گندم - سیب زمینی)
قیافه داوودی مهدی | صحرائیان بهاره | نقی پور فریبا | کریمی مهدی | شیخ الاسلامی زهرا
View 919
مطالعه تاثیر دما و غلظت هیدروکلوئید بر ویژگی های رئولوژیک کنسانتره آب انجیر با استفاده از روش پاسخ سطحی
فروزنده فاطمه | مفتون آزاد ندا | فرحناکی عسگر | حسینی سیدابراهیم
View 499
بررسی اثر ترکیبات مکمل بر زنده مانی باکتری ها در پودر ماست پروبیوتیک
ایزدی معصومه | اسکندری محمدهادی | نیاکوثری مهرداد | شکرفروش سیدشهرام | حنیف پور محمدامین | ایزدی زهرا
View 647
خصوصیات کیفی پودر پروتئینی تهیه شده به روش انجماد خشک از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
باقری مفیدی مهرنوش | جعفرپور سیدعلی | معتمدزادگان علی
View 483
فارسی Version
The Effect of Balangu Shirazi (Lallemantiaroyleana) Gum on Quantitative and Qualitative of Surghum Gluten Free Bread
, , , , , ,
IRANIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
View 547
تاثیر کلاژن هیدرولیز شده به عنوان جایگزین بخشی از کره کاکائو بر ویژگی های رئولوژیک و حسی شکلات شیری
طایفه اشرفیه نجوا | عزیزی محمدحسین | تسلیمی اقدس | محمدی فر محمدامین | شوریده مهری | محمدی مهرداد
View 1241