سابقه و هدف: اسیدهای چرب امگا 3 و ویتامین E ازطریق ویژگی آنتی اکسیدانی، کاهش ترومبوز، متابولیسم لیپید و التهاب دارای اثرات حمایتی بر خلاف بیماری های قلبی و عروقی می باشند. لذا این مطالعه با هدف بررسی تاثیر مصرف این مکمل ها بر پروفایل لیپیدی در بیماران قلبی بوده است. مواد و روش ها: این مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی دو سو کور کنترل شده روی 62 بیمار مرد مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب صورت گرفت که به سه گروه شامل 22 نفر در گروه دریافت کننده اسید چرب n-3 (EPA: 720mg، DHA: 480mg) و 20 نفر در گروه دریافت کننده توام n-3 و ویتامین E VitE(400IU)، (EPA: 720mg، DHA: 480mg) و 20 نفر در گروه دارونما (پارافین خوراکی) به مدت 8 هفته تقسیم شدند، انجام شد. اطلاعات عمومی و یادآمد 24 ساعته خوراک و میزان فعالیت بدنی ثبت و پروفایل لیپیدی سرم اندازه گیری شد. داده های بررسی مصرف با Nutritionist IV و داده های آماری با استفاده از ANOVA، تی زوج و کای 2 مورد آنالیز قرار گرفت. یافته ها: مکمل یاری با امگا 3 و توام امگا3 و ویتامین E سبب کاهش معنی داری در سطح تری گلیسیرید سرم در انتهای مطالعه نسبت به ابتدای مطالعه گردیده است و اختلاف این تغییرات با آزمون(ANCOVA)، پس از حذف اثر متغیرهای مخدوش گر دور کمر به دور باسن (WHR)، بافت چربی، بدون چربی و BMI، hsCRP معنی دار شد (به ترتیب 008/0 p=و 003/0p=). استنتاج: این مکمل یاری، مکمل یاری بدون تاثیر بر سطوح کلسترول تام، LDL-C و HDL-C سبب کاهش سطح تری گلیسرید نسبت به گروه کنترل شد.